Gå til innhold

Grøt for første gang i dag!!


ozgirl

Anbefalte innlegg

 

I dag fikk nurket grøt for første gang og det gikk kjempebra!! Spyttet ikke noe ut (ikke at det var så mye hun fikk). Skjønner ikke helt hvordan hun skal spise med skje, bare smatter med tungen på skjeen liksom.

 

Men ny milepæl for henne! Imorgen prøver vi med to teskjeer! Andre som har begynt med grøt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har ikke begynt med grøt, bare med smaksprøver. I dag fikk han smake ferskenpurre, og det likte han. Tok bare litt på fingeren så fikk han det sutte av :-)

 

Hvor gamelt er jenta di?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har også begynt med grøt! Begynte i det små i forrige uke, og nå er han helt vill når jeg kommer med koppen med grøten i hehe. Faller helt tydelig i smak med risgrøt! Samme problemet til å begynne med her og, han skjønte ikke helt hvordan han skulle gjøre med tungen. Mye grøt kom ut igjen. Men nå går det bedre, han åpner opp munnen bedre og jeg får lagt grøten litt bedre inn i munnen hans på en måte. Prater og ler, koser seg når vi spiser, og det er koselig for mor og :-) I dag spiste han faktisk hele to 'isbit-terninger' med grøt (nesten alt i allefall)!

 

Hadde egentlig tenkt å drøye litt med fast føde, men det ser ikke ut til at melk er nok for han lenger. Nå sover han endelig bedre om natta! (jeg og...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Hun er født 7. mai og vi begynte med grøt for nøyaktig en uke siden (etter å ha snakket med HS)Hun begynte å våkne om natta etter mat, så vi får se om grøt gir oss nattesøvnen tilbake. Hittil har hun fått på dagtid for å slippe evt mageknip om natta, men det har gått så bra at fra og med i kveld blir det kveldsgrøt!

Hun elsket det fra første lille teskje :) Veldig flink og gaper, men det kommer bittelitt ut igjen siden hun ikke har inne teknikken ennå.. Kjempemoro bare !

 

Vi bruker hvete og risgrøt fra nestle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann.

 

prinsen vår fikk prøvesmake grøt på søndag.han likte det kjempe godt. ble jo helt vill.hihi ble forressten døpt på søndag og.ja gøy å prøve nye ting.prinsen vår e født 7.mai ditt nurk da??

 

klemmer fra oss

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har holdt på med grøt i over 2 uker og det går kjempebra. Han måtte begynne da han var 3 mnd i samråd med hs.

Grøten går ned på høykant og lillegutt smiler og koser seg:)

Nettene har blitt helt vidunderlige siden vi startet med grøt også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...