Gå til innhold

Noen gode tips om søskenvogner?


tobarnsmor nå

Anbefalte innlegg

Jeg har en gutt som blir 18 mnd når nestemann kommer. Tenker det kan være greitt med ei søskenvogn. Noen som kan anbefale meg noen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har ei jente som blir ca 14 mnd når vi venter neste, og trenger også ei søskenvogn.... Har vært å kikka endel på nett, men finner ikke den ultimate søskenvogn:-(

Vil ha ei som er LETT, kan snus i begge kjøreretninger, ikke så bred, og barna kan sitte side om side...

 

Har kikka på Easy Walker, siden jeg har ei sånn singelvogn, men den kan ikke snus...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Se om dere blir klokere av dette:

 

http://www.tinasbok.no/svanger/soskenvogn.php

 

Jeg må si jeg sliter med det samme. Leter etter den perfekte søskenvogn, men tror kanskje ikke den finnes.

 

Synes baby-delen til den Phil and Ted-vogna med søskensete er litt jalla.. Er ikke sikker på om jeg vil like å legge babyen såpass ubeskyttet(?)... Noen erfaringer? Tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja jeg vet om den perfekte søskenvognen:) Vår lille tulle er 14 mnd når neste kommer så vi trengte en vogn som den lille kan sove i ten at storesøster teroriserer;) hehe Fant en som er perfekt , er fra Emmaljunga er med 3 hjul, super lett å trille i alle retninger, smal og med 2 seperate bager så storesøster kan ha sportsdelen og den lille ligge lunt i bagvognen:)

 

men den kommer ikke i butikkene før senhøst -07 og er ikke bilder på nett..men de som selger den har bilder av den!

 

( kan finne ut helt nøyaktig hva den heter hvis dere er interisert?)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du noen bilder av den??? Siden den er så ny at den ikke er kommet ut engang, og at det ikke fins bilder på nett.... Og forresten, hvordan vet du at den er super-lett å trille??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal få mitt første barn i april, så er ikke noen ekspert på området. Men, jeg har sett på noen såkalte "jogging strollers" og vil tro at du kan putte en bag i det ene setet for den nyfødte, og så kan det litt eldre barnet ligge/sitte på den andre siden. Disse vognene virker å være MYE billigere enn de man får kjøpt i Norge (det meste er jo latterlig dyrt her):

 

http://www.joggingstroller.com/InStep-Safari-TT-Double.pro

 

http://www.amazon.com/InStep-Safari-Swivel-Double-Stroller/dp/B000IORPYW/ref=sr_1_2/104-1785806-4022334?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1188936153&sr=1-2

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei har ikke bilder av den, men som sagt gå til forhandler så hjelper de deg med bilde! vet den er lett for de hadde en mod i butikken som jeg fikk prøve:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også det problemet... det jeg er mest inne på er emmaljunga Har ju noen på internett man kan se... O dem kan du venda handtaget åt motsat håll... Ja det er vell best dere leser selv!!!

 

http://www.emmaljunga.no/start.asp?lang=NO&country=NO

 

Dere finner også 2 andre vogner der men dem ser nesten lik ut... Har funnet ett sted der dem selges på nettet.. (husker ikke adresse) men der koster dem runt 6500 og før en mykbag ca 1700 kr

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har kjøpt Phil & Ted vi, en veldig grei vogn til to som er lett å slå sammen og ikke tar den mye plass i bagasjen heller.Har bare kjøpt selve vogna nå, så kjøper vi det ekstra setet når neste lille knøtt kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...