Gå til innhold

Begynne med grøt - hvordan??


Gjest

Anbefalte innlegg

Tror vi skal forsøke med litt grøt om et par ukers tid. Svære ungen her virker konstant sulten og er ikke lenger helt fornøyd med pupp og tillegg på flaske. Begynt å våkne på natta igjen for et ekstra måltid.

 

Men hvordan gjør vi det? Gir dere grøt med skje eller som velling fra flaske? Hva slags grøt bør vi begynne med? Og hvor mye skal han få per måltid? Og hvor mange ganger om dagen???

 

Masse spørsmål, håper noen kan svare:o))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

 

Hei,

 

begynn med risgrøt eller maisgrøt evt hirsegrøt, de er uten gluten slik at du nødvendigvis ikke trenger utsette dem for det med en gang i tilfelle de skulle reagere på det. Man begynner gjerne med en teskje med grøt blandet med mm eller mme. Så prøver du 2 teskjeer neste dag osv. Står også bakpå pakningene hvordan du gjør det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg laget helt flytende grøt i en kopp den første uken, ga noen t-skjeer første dag og økte litt og litt. Etter en uke var vi oppe i nesten full porsjon, og da laget jeg den tykkere og tykkere. Ga bare på ettermiddagen i begynnelsen, etter et par uker begynte vi med litt grønnsakspuré til middag og så grøt til kvelds. Tok litt tid før vi begynte med grøt til frokost og lunsj også. Husker ikke så detaljert, er over 1 år siden.

Har ikke begynt med fast føde til minsten enda, men tror ikke det blir så lenge til!

 

Har hørt at velling fra flaske er veldig dumt å begynne med, så anbefaler å lære dem å spise fra skje helt fra begynnelsen av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...