Gå til innhold

mange av barna som krabber?


cacy

Anbefalte innlegg

gutten vår er 7.mnd og han begynnte og krabbe når han var 6 mnd og nå har han begynt og reise seg oxo...;) det går så skrekkelig fort altså..;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det har ikke vesla her, har såvidt begynrt å reise seg opp, men krabbe det gidder hu ikke :) det gjorde ikke de to eldste heller, gikk rett fra å ligge på gulvet til å reise seg opp å gå de :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7mnd og 10 dager og nå krabber han ja. Har ålt seg bortover med armene en stund og reist seg opp på alle fire, men idag kom de første krabbeskrittene. Gikk ikke fort men det gikk. Ellers er han veldig glad i å reise seg opp etter alt mulig. Heldigvis ikke skjønt at det går an i sengen også. Blir nok en del knall og fall etterhvert. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

snuppa her på 8 mnd krabber ikke, men aker seg bortover i rekordfart, har gjort det en stund nå. reiser seg opp på alle fire og gynger litt, men krabber ikke på alle fire. reiser seg opp i trappa til andre etage og prøver å reise seg opp etter meg og på peishylla og andre ting som er i hennes "høyde" :=)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja, han har krabbet i litt over 2 mnd nå :o) det går kjempefort, føler ikke han er så mye baby mer nei! det siste er at han står uten å holde seg ;o) bare 5 sekunder eller noe da, men det er faktisk en god stund, til den lille knotten å være :oD

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...