Gå til innhold

Hva er favorittleken til barnet deres?


HoochIsCrazy

Anbefalte innlegg

Vi ser jo det at vi har mye letthåndterlige biteleker og at han nå har begynt å fatte interessen for det meste som lager lyd, kan bites på, ristes osv... Så vi tenker da å bytte ut litt leker, men er så usikker på hva som kan være morsomt å kjøpe! Hva er favorittleken til barnet deres?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

en ballong er for tiden det mest populære her.... vi har også et fisher prize piano som er kjempe populært. - et krabbespeil og en pappeske han krabber oppå, reiser seg til, dytter bortover gulvet osv....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Her har han bok med biler som er favoritt men også dyr er morsomme spesielt sauen. Ellers glad i å trille ball og bruke fisher price leke med popopp luker hvis dere skjønner. Tannkosten er også populær tja vi har ikke bare en men ulike leker som er populære.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun har blitt veldig glad i en liten ball (så liten at hun kan plukke den opp med hånden). Hun skubber rundt på den og åler seg etter i full iver. Liker også andre ting som forflytter seg når hun tar på det og gjerne lager lyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

alt som storebror har :-) helst bamsen han har hatt siden han ble født ( er ikke så ille populært at minsta leker med den nei) hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...