-Hengebuksvinet- Skrevet 15. august 2007 #1 Skrevet 15. august 2007 for så å åpne den igjen om et par uker. Ønsker ikke å miste alt jeg har lagret, men bare få en pause
Süsse Skrevet 15. august 2007 #3 Skrevet 15. august 2007 Hvis du avslutter den, staar det at den er der (i dvale) og neste gang du pröver aa logge paa faar du en mail. Saa er du inne igjen.
minst Skrevet 15. august 2007 #4 Skrevet 15. august 2007 Gå inn på account, nederst der står det deactivate account
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå