Gå til innhold

Krabbing?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er det noen av februarbarna som har begynt å krabbe? Min lille aktive krabat har krabbet i ca. en uke. Men det går ikke så veldig fort foreløpig;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Malin åler seg mest fram enda, så finner henne overalt på golvet nå og reiser seg opp i krabbestilling og jynger fra og tilbake;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja her har han åla siden han var 5 mnd, og samme uka satte han seg opp i krabbestilling, og reiser seg opp i en opp ned V hehe,om dere skjønner. Han prøver å krabbe, men vanskelig å kordinere hele kroppen samtidig, så ender med han "kaster" seg fremover om han virkelig skal frem. hehe, så nå er han over alt =) hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Knøtten her kan bare rulle, han. Og han vil så gjerne opp og fram i verden! Prøver tusen forskjellige måter å kanskje komme seg framover på, og blir kjempefrustrert når det ikke går. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan pense ham inn på riktig spor?

 

(Akkurat nå tror han at det å dytte seg kjempehøyt opp på armene og så plutselig kaste seg ned med armene til side kanskje er et triks. Ser ut som han prøver å kaste seg fremover som en slags keeper, men det funker heller dårlig. Stakkars Knøtten!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...