Gjest Skrevet 1. august 2007 #1 Skrevet 1. august 2007 skal lage biff til helga og tenkte prøve å lage sånn soppstuing de har på big hotn...mmm.. noen som har peiling på hvordan det lages?kan vel ikke være så vanskelig:)
(S)TinkerBelle <3 Skrevet 1. august 2007 #2 Skrevet 1. august 2007 stek sopp i panna med masse pepper og litt salt. Ha i en boks fløte og la det koke ned til passe tykkelse. Jeg pleier å ha i litt soyasaus også jeg da, for litt ekstra smak. Tror man også kan bruke creme fraish istedenfor fløte.
LisseUmmaNuddeAtteJamPjøver Skrevet 1. august 2007 #4 Skrevet 1. august 2007 Oppskrift og oppskrift, slik gjør jeg det da: Kutter champignon i båter, og steker i smør, sammen med løk i tynne ringer. Stekes godt. Har løk og sopp over i en liten kasserolle og koker panna ut med litt fløte som has over i kasserollen. Rister en ss mel ut i en dl vann, og lar koke opp. Tilsetter gjerne en klatt rømme eller smør. Smakes til med paprikapulver, salt, pepper og ellers det man mtte ønske. Fungerer fint uten mel og vann også, men blir da mer som sopp i saus. :-)
(S)TinkerBelle <3 Skrevet 1. august 2007 #5 Skrevet 1. august 2007 Nejda, men bare fløten blir det ganske så tjukt ja. Bare la det koke ned.
LisseUmmaNuddeAtteJamPjøver Skrevet 1. august 2007 #6 Skrevet 1. august 2007 Hihi, har ikke tid å vente. ;-)
Tomine is my star Skrevet 1. august 2007 #7 Skrevet 1. august 2007 Ingen sopp stuing uten Kjøtt&grill krydder... Må prøves!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå