Gå til innhold

Til dere dyktige "husmødre" - kan tiramisu lages og så settes i frysen?Evt. settes i kjølen til dagen etter? (Kake til dåp)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lyst til å lage tiramisu til Lillegulls dåp nå på søndag, kan jeg fryse tiramisuen?Evt. lage den dagen før og sette den i kjøleskapet?

 

(Noen som forresten vet hva masacrponeost er?Skal visst bruke si kaken...en italiensk ost, leste jeg...fins den overalt, tro?)

Skrevet

Tror ikke den kan fryses i og med at det er krem i den...!

 

Det andre du lurte på, vet jeg ikke..:/

Skrevet

Skjønner at jeg ikke er en av de dyktige husmødrene...vet ikke hva tiramisu eller hva du nevnte er engang..... ;o(

Gjest mammaen til Odin og Tiril
Skrevet

Hei, jeg ville ikke fryst den, heller ikke laget den dagen før.. Mascarpone er som en veldig kremete of fyldig smørost,får kjøpt dem i de butikkene som har litt større utvalg..

Meny,centra etc:)

Skrevet

Har en oppskrift på tiramisu som skal stå i fryseren i minst 6 timer og kan oppbevares der i 14 dager. Oppskriften er fra Sverre Sætre. Kaken blir veldig god, men tar litt tid å lage. Si ifra hvis du er interessert i oppskriften:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...