Gå til innhold

Tenkte eg sku lage pizza snart, men gidder ikkje steke kjøttdeigen... Hvordan lage med skinke? Hjelp...!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eg har tomatpurè, mais, ost... Skal bort å kjøpe smårettsskinke etterpå... Eller skal eg smøre på sånn pizzasaus på glass??

 

 

Skrevet

Jeg bruker enten tomatpurè (da blander jeg oregano++ i) eller sånn ferdig pizzasaus. Også bare strør jeg på enten kjøttdeig, bacon, skinke (eller alt) og ost og krydder... (Er litt kresen jeg se, hehe)

Skrevet

Flere??

Skrevet

Du trenger jo ikke steke kjøttdeigen først, jeg har laget pizza hvor jeg smører utover tomatpure på deigen, legger utover rå kjøttdeig (den blir jo gjennomstekt i ovnen) og tomater, løk, purre etc og ost på toppen. Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 25 minutter. Blir saftig og god uten tørrstekt kjøttdeig:-)

Skrevet

Kjøp fersk kjøttdeig og lag kjøttboller av det. Altså trill små runde kuler av kjøttdeigen og sleng de ut på pizza-bunnen. Kjempe digg!

Skrevet

Du trenger jo ikke å ha kjøtt engang, hehe.

 

Hilsen veggis :)

Skrevet

Nei, eg trenge ikkje... Men sambo må ha...

 

Og ha ustekt kjøttdeig på...eeeh, nei takk...

Skrevet

Ustekt kjøttdeig på pizzaen er IKKE farlig:-)

Jeg har alltid laget pizzaen med rå kjøttdeig og alle som har smakt den synes den er supergod:-) Og hva er du egentlig "redd" for? Den blir jo stekt, men ikke stekt ihjel:-)

Skrevet

Ta kjøttpølser på.. Det er kjeeempe godt

Skrevet

E vel ikkje redd for så mye, men etter noen utfall med matforgiftning så steiker eg all mat som er beregnet på å stekes...

 

Ikkje en gang ute på restaurant spiser eg kjøttdeig pizza...for den smaker ikkje godt, sikkert fordi den ikke er steikt på forhånd det da...

 

Her skal ting være drept før det inntas!

Skrevet

Pizzaer du kjøper blir lagd med rå kjøttdeig... (sånn på dolly, peppes, pizzabakeren osv...), så e nok ganske så trygt;)

Skrevet

haha, nå så jeg det med at du ikke spiser pizza på restaurant! Gidd å les gjennom alle svara før jeg svarer liksom! :D

 

Nei, da lar du vær med det.

 

Funker greit å baresmøre pureen på og legga alt det andre oppå, og krydre oppå osten, da syns jeg smaken kommer best fram:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...