Mamma til 3 <3 Skrevet 17. juli 2007 #1 Skrevet 17. juli 2007 Pleier vanligvis å bare ha melis på,men i Usa ser jeg at dem har sånn tykk glasur. Noen som vet hvor man kan finne oppskrift på det?=)
Monajenten Skrevet 17. juli 2007 #2 Skrevet 17. juli 2007 Kanskje du kan bruke sånn smørkrem fra Cacas?
3b@rnsmor-30* Skrevet 17. juli 2007 #3 Skrevet 17. juli 2007 oppskrift hvit smørkrem: 50 g mykt margarin 50 g mykt flott matfett 300 g siktet melis 1 1/2 ts siktet vaniljesukker 2-3 ss melk Dersom man vil blande i norske konditorfarger, må man erstatte noe av melken med farge ellers kan kremen bli for tynn. Bruker du de fargene fra cacas er det bare å ha i litt av det i forhold til hvor mørk farge du vil ha. Den fargen er nemlig ganske tykk.
3b@rnsmor-30* Skrevet 17. juli 2007 #4 Skrevet 17. juli 2007 denne oppskriften er fra en brosjyre fra cacas. og vil du ha sånne farger eller sprøyteposer får du alt det på jernia eller på www.cacas.no
Monajenten Skrevet 17. juli 2007 #5 Skrevet 17. juli 2007 http://webshop.cacas.no/xx109FHGFGCEJHEGFGNFGGJGFHHCOGIGBGMDPHDGFHDHDGJGPGOGJGEDNCGGCGBGDGLHAGBGHGFDNFHGFGCEDHFHDHEDCCOGIGBGMCGGBGNHADLGCGBGDGLGOHCDNDACGGBGNHADLGJHEGDGPGEGFDNDCDACGGBGNHADLGJHEGFGNGDGPGEGFDNDGDADBCNDIDJDDDHCGGBGNHADLGEGMGDGPGEGFDN Er det disse fargene som skal blandes i, 2b@rnsmor?
3b@rnsmor-30* Skrevet 17. juli 2007 #6 Skrevet 17. juli 2007 jepp det stemmer! jeg har noen få sånne farger. og til brun har jeg bare brukt kakao i smørkremen. har oppskrift på den også.. er nemlig litt anderledes enn den hvite. smørkrem: 100 g mykt smør/ margarin 300 g siktet melis 1 1/2 ss siktet kakao 1 1/2 ts siktet vaniljesukker 3 ss sterk kaffe piskes godt med mikser
Monajenten Skrevet 17. juli 2007 #7 Skrevet 17. juli 2007 TUSEN TAKK!!! :-D Denne skal lagres:) :) Har du sånne "sprøytespisser" og sånn?
3b@rnsmor-30* Skrevet 17. juli 2007 #8 Skrevet 17. juli 2007 ja jeg har det. kjøpt litt på et party en gang, og resten har jeg handla på jernia. de har mye utvalg på jernia her i byen i hvertfall. veldig morro!!! har snuppa di bursdag snart eller monajenten??? gutten min blir 4 i august, og han har alt bestilt kake han.. hehe.. jeg har en bilform som han vil ha gele i og en bamseform som han vil ha sjokoladekake i.. hehe...
Monajenten Skrevet 17. juli 2007 #9 Skrevet 17. juli 2007 Hun har nok ikke bursdag før i desember, men jeg tenkte jeg skulle tilby meg å bake kake til bursdager fremover sånn at jeg kan øve meg:-D Syns det virker så gøy. Går jo an å begynne i det små. Tenkte jeg skulle prøve meg på fotballkake, den så ikke så innviklet ut:) Så herlig at han har ønsker allerede da;)
Mille** Skrevet 17. juli 2007 #10 Skrevet 17. juli 2007 Nå får man jo kjøpt både sjokolademelis og rosa jordbærmelis, det brukte vi på muffinsene i bursdagen til storesnupp, spesielt de rosa ble veldig populære. Det enkle er ofte det beste. Hehe... ;o)
3b@rnsmor-30* Skrevet 17. juli 2007 #11 Skrevet 17. juli 2007 hehe.. ja det er morro det! tar litt tid da.. jeg valgte først den bamsekaka, fordi den så litt lettvind ut.. ikke så mye mønster på og sånn, i hvertfall om man ikke vil det.. også måtte jeg jo ha en bil... siden jeg har en gutt, men den er værre.. for den står ordentlig liksom.. litt vanskelig å pynte de sidene helt fint.. så greit for meg at han vil ha gele i den!!! det er lett!!! de formene er kjempefine å lage ostekake i også!!! det skal jeg teste snart! må bare lage de i omvent rekkefølge.
Monajenten Skrevet 17. juli 2007 #12 Skrevet 17. juli 2007 Har du en god ostekakeoppskrift kanskje? Jeg er fryktelig kresen på ostekaker, hehe, liker ikke de som smaker for mye ost:-/
Mamma til 3 <3 Skrevet 17. juli 2007 Forfatter #13 Skrevet 17. juli 2007 Her var det mye å prøve ut:O) Tusen takk for svar dere=)
Sjefsmegga Skrevet 17. juli 2007 #15 Skrevet 17. juli 2007 Denne er god på både sjokolade muffins og sjokoladekake: 5dl melis 1-3ss kakao ( Alt etter om man vil ha lys eller mørk glasur 1ss vaniljesukker 5ss smeltet smør 5ss sterk kaffe Sikt melisen , kakao og vaniljesukkeret sammen, rør så i det smeltede smøret og kaffen ( pass å at det er lunkent og ikke varmt) Hvis glassuren virker litt tynn/tykk så kan det justeres med litt mer kaffe eller melis. smør å kaken eller muffinsene straks siden den stivner når den blir kald.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå