Gå til innhold

Hvordan tilbereder man maiskolber?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har kjøpt hermetiske, men vet ikke hvordan man tilbereder de. Noen som vet?

Skrevet

Jeg bruker å legge kolbene i lettsaltet vann og så gi de et oppkok. Når vannet koker skrur jeg av plata og lar kolbene trekke noen minutter. Spiser kolbene med smør og salt på...Kjempegodt =)

Skrevet

de kan kokes/trekkes i kokende vann i 10 min. Men blir aaaaalller best om du pakker dem i sølvfolie med litt hvitløkssmør (evt smør og hvitløk kvernet) i ovnen i 20 min... nam nam.. og så me litt salt eller grillkrydder på.. *sikle*

Skrevet

Dette er noe jeg også har lurt på.. for det høres jo så godt ut.. hmm.. kansje jeg skal prøve det da. :)

Takk for tipset. :)

Skrevet

Hm, tror virkelig jeg må prøve å steke de i ovnen med hvitløksmør =) Hørtes så utrolig godt ut...elsker både maiskolber og hvitløk!!

Skrevet

Er det noen som har oppskrift på maiskolber i mikroen? Jeg bodde i USA i 1990, og da brukte vi har de i mikroen ,i pakket ett eller annet som gjorde at maisen ble ekstra saftig. Noen som vet?

Skrevet

maiskolber er også utrolig godt på grillen!! så har du salt på, og eventuelt smør - det yammi, yammi!! bare husk å vaske de av før de grilles =)

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...