Anonym bruker Skrevet 11. juli 2007 #1 Skrevet 11. juli 2007 Eller kan jeg bare mose potet og gulrøtter og fryse dette, og tilsette mme når det tiner? (når jeg skal varme det..) Hva gjør dere andre som lager med mme? Det blir jo veldig mye og kaste hver gang..
Murmeline Skrevet 11. juli 2007 #2 Skrevet 11. juli 2007 Mme eller mat med mme/mm skal ikke fryses nei. Mos grønnsakene, ha oppi litt olje (raps eller solsikke) og frys ned, ha evt på mme før hver servering.
Bea80 & Gullgutten Skrevet 11. juli 2007 #3 Skrevet 11. juli 2007 Hvorfor har dere mme i middagen egentlig? Er det vanlig? Jeg har bare most potet og gulrot, spedd med litt kraft og frøset....er ikke det nok?
Murmeline Skrevet 11. juli 2007 #4 Skrevet 11. juli 2007 Jeg har alltid olje oppi i tillegg til kraft, de trenger jo litt fett også (ferdigmat har også dette), men brukte aldri melk oppi.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå