Gå til innhold

fetaost


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er nå 4 uker på vei og det er vel egentlig ikke gått opp for meg enda.

Men har et spørsmål ang. fetaost. Leste en plass at vi ikke skal ha fetaost. Stemmer dette? Og trodde at her i landet så trengte vi ikke å uroe oss for om melkeproduktene var behandlet eller ei for det var de.... Er klar over dette med ostene, (tenker da på blåmuggost osv..)

Skrevet

Du kan fint spise fetaost så lenge den er pasteurisert. Sjekk pakka/glasset/boksen, så ser du om den er det.

Skrevet

mm, lurte på det samme selv i forrige uke. Det sto ikke noe om at den var pasteurisert så jeg lot være...Det var den grønne fetaost "baren" til Apetina.

Skrevet

I Norge fungerer det slik at alt som IKKE er pasturisert av melkeprodukter SKAL være merket. Altså - ikke merket = spiselig...

  • 3 uker senere...
  • 4 måneder senere...
Skrevet

Fetaost kan man i utgangspunktet spise ettersom den er pasteurisert, innbiller jeg meg. Men er det noen andre som har hørt noe annet i det siste?

 

Tenker på om det er noe nytt som har kommet fram etter den tragiske Rikshospitalet-hendelsen med de myke/halv-myke ostene...?

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...