Anonym bruker Skrevet 8. juli 2007 #1 Skrevet 8. juli 2007 Er nå 4 uker på vei og det er vel egentlig ikke gått opp for meg enda. Men har et spørsmål ang. fetaost. Leste en plass at vi ikke skal ha fetaost. Stemmer dette? Og trodde at her i landet så trengte vi ikke å uroe oss for om melkeproduktene var behandlet eller ei for det var de.... Er klar over dette med ostene, (tenker da på blåmuggost osv..)
ennaH Skrevet 15. juli 2007 #2 Skrevet 15. juli 2007 Du kan fint spise fetaost så lenge den er pasteurisert. Sjekk pakka/glasset/boksen, så ser du om den er det.
Gjest Skrevet 23. juli 2007 #3 Skrevet 23. juli 2007 mm, lurte på det samme selv i forrige uke. Det sto ikke noe om at den var pasteurisert så jeg lot være...Det var den grønne fetaost "baren" til Apetina.
Miniheksa Skrevet 23. juli 2007 #4 Skrevet 23. juli 2007 I Norge fungerer det slik at alt som IKKE er pasturisert av melkeprodukter SKAL være merket. Altså - ikke merket = spiselig...
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2007 #7 Skrevet 11. desember 2007 Fetaost kan man i utgangspunktet spise ettersom den er pasteurisert, innbiller jeg meg. Men er det noen andre som har hørt noe annet i det siste? Tenker på om det er noe nytt som har kommet fram etter den tragiske Rikshospitalet-hendelsen med de myke/halv-myke ostene...?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå