Athene75 Skrevet 4. juli 2007 #1 Del Skrevet 4. juli 2007 ?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mammaen til Emilie med ny mage Skrevet 4. juli 2007 #2 Del Skrevet 4. juli 2007 Det tror jeg da? Jeg spiste ekstremt mye Mossakka med gresk salat og feta ost da jeggikk ed emilie.. hadde dilla på det og en (2 eller 3) bokser med Piano Ostekake til dessert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kidos! Skrevet 4. juli 2007 #3 Del Skrevet 4. juli 2007 Appeltina fetaost, som er den vanligste fetaosten i Norge er pasteurisert(vet ikke helt hvordan det skrivest) og er dermed trygt. Vet ikke helt hvordan det er i Hellas. Der finnes det sikkert lokale varianter som ikke er pasteurisert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Athene75 Skrevet 4. juli 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 4. juli 2007 Ok, tusen takk for svar....var den fetaosten jeg tenkte på ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fruktmos- 2 prinsesser:) Skrevet 4. juli 2007 #5 Del Skrevet 4. juli 2007 I norden er osten pastaurisert og kan spises men utenfor norden bør du ikke spise det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
temi & keli Skrevet 4. juli 2007 #6 Del Skrevet 4. juli 2007 Så koselig at du er på'n igjen, Fruktmos ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fruktmos- 2 prinsesser:) Skrevet 4. juli 2007 #7 Del Skrevet 4. juli 2007 Hihi. Takk:) Er du også?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå