Gå til innhold

Uten komfyr i en uke, trenger sunne middagstips!!!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har mikro og vannkoker tilgjengelig.

HJELP!

Skrevet

Dårlig med sunne middagstips herfra, men min plan når kjøkkenet skal pusses opp til høsten, er å sette komfyren på verandaen og bruke den der! Har du mulighet til det?

Skrevet

fjordland? take-away? salater? ferdig-grillet kylling fra butikken med loff og salat? eh....

Skrevet

Skal ikke pusse opp...keramikktoppen er knust:-(

Skrevet

Salater og Fjordland må være tingen da....Til salaten kan man jo ha ferdig grillet kylling til f.eks....?

Skrevet

Ja....takk for tips!!

 

Kommer til å bli ruinert om jeg skal leve på Fjordland, hehe:-s

Skrevet

sunt og sunt.... men du kan koke vann og varme pølser i da....

Skrevet

dessten er jo ostesmørbrød ålreit

Skrevet

Hvis du har grill, lever du godt på gillmat ei uke.

Skrevet

Jeg tilbreder alltid fisk i mikroen! Og så er det flere av hurtig risene som også kan kokes der. Med salat ved siden er jo dette kjempegodt!

 

Poteter kan og kokes i mikro- og bakes!

Skrevet

Ferdig grillet kylling og boil-in bag ris! Varmer kyllingen i mikroen og risen i vannkokeren.. evt salat til :-)

Skrevet

Du kan koke og steke i mikroen! Poteter, pastaer, grønnsaker, sauser. Det går i tillegg mye fortere enn vanlig =)

Søstra mi sin svigermor lager nesten all middag i mikroen! Steker kjøtt og alt mulig...

Har ikke smakt maten, men søstra mi sier den er helt vanlig i smaken, ikke noe rart med den..

Dersom du fortsatt har bruksanvisningnen til mikroen, kan du se hvordan du forbereder de ulike rettene.

Skrevet

Skal forresten ha lakse fileet i mikroen idag:o)

Skrevet

Reker eller krabbe med godt tilbehør.

Skrevet

Takk for masse gode tips!

Skrevet

Kjøp grill! Det er sommer! Du kan grille fisk, kjøtt,grønnsaker og skalldyr og poteter osv osv...så lager du bare salater ved siden av. Og kan hende det går an å koke opp saus på grillen også...kan hende...

Skrevet

Da ville jeg ha lagd cous-cous og tunfisk:

 

Hell cous-cous i en litt stor skål, ca 1,5 dl per pers, kvern litt salt over, og gjerne litt urter/krydder som til pizza. Beregn en halv boks tunfisk i olje eller vann per pers, en halv boks mais (eller erter) og en halv boks krossede tomater. -Sett alt sammen i mikrobølgeovnen til det er passe varmt.

 

 

Eller ratatouille: Skjer opp løk, squash, aubergine og hell over en boks tomater, salt, timian og pepper etter smak. Kok det i mikroen, kanskje fem minutter. -Server med ferdiggrillet kylling og potetsalat.

 

Pølse går i mikroen, potetmos (fra pose) lager du lett med vannkoker.

 

Hurtigris lager du gjerne med vann fra vannkokeren, la svelle i fire minutter, kok det siste minuttet i mikroen. -Server med fiskekaker fra mikroen, og sylteagurker.

 

Kald skinke og potetsalat er kjempegodt på varme dager.

 

Likeså spekemat og agurksalat.

 

-Egg og poteter kan du jo koke hos noen andre, og spise laks og egg, spekemat og kalde poteter, kylling selges jo ferdiggrillet, gorbie-minipizza er helt grei i mikroen, ferdige grønnsaksblandinger likeså, for eksempel en som heter orientalsk blanding med brokoli og vannkastanjer... Pastaputer hermetikk er god... -Nå begynner jeg å slite litt her...

 

-Men to uker uten komfyr hadde jeg tatt på strak arm. -Har du til og med et racletejern eller en fonduepanne, klarer du nok enda en uke;-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...