Gjest MMJ Skrevet 26. juni 2007 #1 Skrevet 26. juni 2007 Må jo ha noe å servere når det ramler inn besøk etter jeg har født. Å bake kake når jeg kommer hjem med nyfødt baby er uaktuelt.
~Fanta~ Skrevet 26. juni 2007 #2 Skrevet 26. juni 2007 Vaniljekake er enkel. Det er langpannekake, og du trenger ikke engang mixmaster........hihihihi
Gjest MMJ Skrevet 26. juni 2007 #3 Skrevet 26. juni 2007 Aldri hørt om en gang Skal se om jeg finner en oppskrift. Takk
På vei igjen <3 Skrevet 26. juni 2007 #4 Skrevet 26. juni 2007 Greit, det er tidenes kaloribombe, men sååå god! Og så enkel. Dette er til langpanne, men den kan fint delast på to til springform. Ved ein glipp lagde eg an uten egg ein gang, og det og gjekk fint for dokken som ikkje tåle det.. Nam nam sjokoladekake (prinsessekake) del 1: 9 dl kveitemjøl 9 dl sukker (ja det stemme...) 1 ts salt 2 ts natron 1-2 ts vaniljesukker del 2 400g smelta smør 4 1/2 dl lunka vatn 4-5 ss kakao 1 beger rømme 4 lett sammenpiska egg Bland dei to delane kvar for seg, så samen og ta med egga. (trenge ikkje vispa -alt bare rørast samen) Steik i langpanne 180 grader ca 30 min glasur: 200g smelta smør 10 ss mjølk 4 ss kakao 3 ts vaniljesukker 1 pk melis Nå e det bare å baka, nam nam (knallfin til frysing og!) Mammatileiprinsesse Denne var sinnsykt god
~Fanta~ Skrevet 26. juni 2007 #5 Skrevet 26. juni 2007 Bare å rope, så skal du få;o)) Må jo dele på godene;o))
*Kleopatra Skrevet 26. juni 2007 #6 Skrevet 26. juni 2007 Både snickerskake og gulrotkake holder seg bra i fryseren. Litt arbeid med snickerskaka kanskje, men det er verdt det, kjempegod! Bunn: 3 eggehviter 3dl sukker 2,5dl peanøtter (salte) 20 Ritz kjeks Eggehviter og sukker stivpiskes. Peanøtter og Ritz kjeks hakkes og røres inn i marengsen. Helles i en bakepapirkledd rund form (24-26cm). Stekes ved 175 grader i 30-40 minutter. Når bunnen er helt avkjølt helles 3dl pisket vanlig krem over kaken. Sjokoladekrem: 60g smør 100g lys kokesjokolade 2ss sterk kaffe 3 eggeplommer 3ss sukker Smør, sjokolade og kaffe smeltes og avkjøles, egg og sukker piskes til eggedosis. Bland alt dette og hell over kaka/den vanlige kremen. Pynt med Snickers i skiver og peanøtter.
Gjest MMJ Skrevet 26. juni 2007 #7 Skrevet 26. juni 2007 Hæ? 9 dl sukker, hehe Men, glassuren, kan den også fryses? I så fall, så skal den lages i morgen!! Holder på å få alt i stand her... mye igjen.
På vei igjen <3 Skrevet 26. juni 2007 #8 Skrevet 26. juni 2007 Kan fryses med glasur på ja. Den er bare helt rå denne kaken, og superenkel å lage
Gjest Skrevet 26. juni 2007 #10 Skrevet 26. juni 2007 Verdens beste kanelkake i langpanne! 150 gr smeltet smør 10 dl hvetemel 7 dl sukker 8 dl skummet kulturmelk 2 ts natron 4 ts kanel Glasur: 150 gr smeltet smør ca 400 gr melis 2 ss kaffe 2 ts vaniljesukker Denne er like god om den har stått i en uke og like god om den har vært i frysen. Stor suksess både blant barn og voksne her. :-)
Gjest MMJ Skrevet 26. juni 2007 #11 Skrevet 26. juni 2007 Takk, kunnne kanskje hatt 2 forskjellige kaker, en langpanne forsvinner fort i våres familie... Kan glasuren fryses også?
*Lykkelita*2barnsmor Skrevet 26. juni 2007 #13 Skrevet 26. juni 2007 på www.detsoteliv.no har de en som heter "kladdekake" under sjokoladekakene. Den er KJEMPEENKEL og kjapp å lage. Veldig god også etter en tur i fryseren. Er en type brownieskake.. namnam...
Blue Lady Skrevet 26. juni 2007 #14 Skrevet 26. juni 2007 Har oppskrift på en lignende kake, Ja, glasuren kan fryses! Anbefaler deg å ha noen ss med kaffe i glasuren, da bir den bedre. Og ikke pynt med nonstop, de blir ofte stygge i fryseren.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå