Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg leste det som stod i VG i dag om tarmbakterier på jordbær. Jeg ble kjempebekymret siden jordbær er det eneste jeg har klart å spise den siste uken pga kvalme og oppkast.

Hvor stor er sjansen for at det er tarmbakterier på jorbær? Og hvis man spiser de og det er tarmbakterier på, betyr det at babyen kan dø? Jeg er i uke 9 av svangerskapet. Jeg håper at VG overdriver!

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9679942-jordb%C3%A6r/
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Eventuelle tarmbakterier på jordbær går ikke bort om man skyller dem under springen. Skal du få bukt med disse, må man vaske bærene i såpe og vann, og det er vel ikke særlig aktuelt. Skylling i vann fjerner derimot jord, som man ikke skal ha i seg som gravid.

Personlig holder jeg meg ikke unna jordbær, tross tabloidoppslagene om bekymringer vedrørende jordbærarbeidernes håndhygiene. Det får da være visse grenser...

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9679942-jordb%C3%A6r/#findComment-9961338
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...