Gå til innhold

Skålding av mandler???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har en enkel og grei måte og skålde (eller hvordan det nå skrives.....) mandler på??

Skrevet

Ha de en liten stund i kokende vann, da bli skallet mykt og det er bare å klemme mandlene ut. Litt dårlig til ¨å forklare, men håper du forstår:)

Skrevet

Tenker du på å "koke" dem til skallet faller av??

Jeg har liksom bare gjort dette med en mandel jeg da (den som skal i grøten på juleaften). Skallet falt aldri av, men var veldig lett å skrelle av da. Men skal du gjøre dette med maaaange mandler, blir det kanskje litt tungvindt.... :)

Men jeg "kokte" den i 5 minutter eller så, tok den opp, og pillet av skallet så lett som det :) Så ble det en hvit og fin mandel som kunne gjemmes i grøten :)

Skrevet

Takk takk for svar :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...