mamma til to små gull Skrevet 22. juni 2007 #1 Skrevet 22. juni 2007 Noen som har en enkel og grei måte og skålde (eller hvordan det nå skrives.....) mandler på??
hallohallo- mor til 3 søte små Skrevet 22. juni 2007 #2 Skrevet 22. juni 2007 Ha de en liten stund i kokende vann, da bli skallet mykt og det er bare å klemme mandlene ut. Litt dårlig til ¨å forklare, men håper du forstår:)
Dotten Skrevet 22. juni 2007 #3 Skrevet 22. juni 2007 Tenker du på å "koke" dem til skallet faller av?? Jeg har liksom bare gjort dette med en mandel jeg da (den som skal i grøten på juleaften). Skallet falt aldri av, men var veldig lett å skrelle av da. Men skal du gjøre dette med maaaange mandler, blir det kanskje litt tungvindt.... Men jeg "kokte" den i 5 minutter eller så, tok den opp, og pillet av skallet så lett som det Så ble det en hvit og fin mandel som kunne gjemmes i grøten
mamma til to små gull Skrevet 22. juni 2007 Forfatter #4 Skrevet 22. juni 2007 Takk takk for svar :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå