Gjest Skrevet 21. juni 2007 #1 Del Skrevet 21. juni 2007 Sikkert litt dumt spm, men jeg er helt fersk mamma, så jeg prøver meg! når jeg har pumpet meg, da er melken holdbar i romtemperatur i 6-8 timer, ikke sant? når den står i romtemperatur, kan jeg bare gi den til babyen da? eller må den varmes noe? og hvordan vet jeg om den fortsatt er bra? f.eks hvis den har stått 7 timer? hva skjer hvis den står for lenge? håper noen av dere kloke, erfarne mammaer kan hjelpe! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9654289-litt-dumme-spm-fra-meg-ang-oppbevaring-av-mm/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
fjummsi *med nr. tre i magen* Skrevet 21. juni 2007 #2 Del Skrevet 21. juni 2007 Se her: http://www.ammehjelpen.no/asp/default.asp?ID=29 Jeg ville varmet den litt og ristet for å fordele fettet litt ut i melka igjen. Om den blir stående blir den skilt slik at det ligger et fløtelag på toppen. Om den er bra eller ikke: Lukt og smak. Den blir sur om den står for lenge... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9654289-litt-dumme-spm-fra-meg-ang-oppbevaring-av-mm/#findComment-9654902 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå