Gå til innhold

risgrøt, oppvarming av frossen morsmelk og litt annet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bruker dere mm eller mme i risgrøten? Hvordan tiner dere og varmer opp mm som har vært frossen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Glemte å si at gutten er ca 6 mnd

Skrevet

Vi har ikke begynt med grøt enda, men veit at frossen mm helst skal tines sakte i kjøleskap og varmes i vannbad. Hvis det tines og varmes på for sterk varme, f.eks i microen blir viktige næringstoffer ødelagt...

Skrevet

Jeg brukte mm i grøten i starten, men det var vanskelig å få i snuppa. Hun foretrekker konsistens på grøten, og det er nesten umulig med mm pga enzymene som gjør den "suppete" uansett hvor mye pulver du har oppi... Derfor gikk vi over til mme.

Skrevet

Vi bruker mme i grøten. Tiner mm i vannbad ikke for varmt,om jeg har dårlig tid.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...