Anonym bruker Skrevet 21. juni 2007 #1 Skrevet 21. juni 2007 Bruker dere mm eller mme i risgrøten? Hvordan tiner dere og varmer opp mm som har vært frossen?
Fire småtroll Skrevet 21. juni 2007 #3 Skrevet 21. juni 2007 Vi har ikke begynt med grøt enda, men veit at frossen mm helst skal tines sakte i kjøleskap og varmes i vannbad. Hvis det tines og varmes på for sterk varme, f.eks i microen blir viktige næringstoffer ødelagt...
selfangerkjerringa Skrevet 21. juni 2007 #4 Skrevet 21. juni 2007 Jeg brukte mm i grøten i starten, men det var vanskelig å få i snuppa. Hun foretrekker konsistens på grøten, og det er nesten umulig med mm pga enzymene som gjør den "suppete" uansett hvor mye pulver du har oppi... Derfor gikk vi over til mme.
Mammasin Skrevet 21. juni 2007 #5 Skrevet 21. juni 2007 Vi bruker mme i grøten. Tiner mm i vannbad ikke for varmt,om jeg har dårlig tid.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå