Kystrøya Skrevet 20. juni 2007 #1 Skrevet 20. juni 2007 Vi skal ha koldtbord i bryllupet vårt og skal lage maten selv. Men er litt usikker på hvor mye man beregner pr pers. Dvs hvor mye brød/rundstykker/loff, og hvor mange gram av det enkelte pålegg beregner man? Evt hvor kan jeg finne dette ut?
Maud Skrevet 20. juni 2007 #2 Skrevet 20. juni 2007 Det er jo ikke så lett da. Jeg hadde ekstrajobb en gang der jeg var med og lagde koldtbord. Man regner 20 brødskiver på et brød og bør vel regne med at hver spiser 3 skiver, altså ca 7 personer på et brød. Vi telte skiver av pålegg husker jeg. 2 skiver roastbeef og skinkestek, 3 skiver kokt skinke, 2-3 skiver røkelaks, 1 karbonade, 1 kyllinglår osv pr person. Vet ikke hva dette utgjør i vekt. En eller annen "god gammeldags" kokebok har sikkert oversikt. Hvis du skal ha mer tapas-lignende mat, får du heller "oversette".
Enitsirk79 Skrevet 20. juni 2007 #3 Skrevet 20. juni 2007 http://www.matprat.no/Article.aspx?artid=12255
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå