Lillejonas Mekkemikkel Skrevet 18. juni 2007 Forfatter #5 Skrevet 18. juni 2007 Har du prøvd nydød krabbe noen gang?
Anonym bruker Skrevet 18. juni 2007 #6 Skrevet 18. juni 2007 Å koke den etter at den var død først mener du? Nei, jeg har ikke prøvd det. Har bare kokt dem levende.
Lillejonas Mekkemikkel Skrevet 18. juni 2007 Forfatter #7 Skrevet 18. juni 2007 Hvordan vet du at de smaker bedre da?
Lillejonas Mekkemikkel Skrevet 18. juni 2007 Forfatter #9 Skrevet 18. juni 2007 Det er litt sånn som overtro, mener du? Barnet fra Somalia sa: "Brennmerker er det beste mot kopper fordi pappa sa det." Litt sånn? Er det det?
Gjest Skrevet 19. juni 2007 #11 Skrevet 19. juni 2007 Smaker like godt dersom man stikker dem først så de dør! Derfor koker jeg ikke krabber levende lenger
RundLurt? Skrevet 19. juni 2007 #12 Skrevet 19. juni 2007 Fordi de som har dette som yrke,er sadister egentlig, lausunger av hitler hele gjengen! hehe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå