Gå til innhold

Hvorfor koker man krabber levende?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fortsetter under...

Skrevet

De smaker bedre da.

Skrevet

Hvorfor det?

Skrevet

Har du prøvd nydød krabbe noen gang?

Skrevet

Å koke den etter at den var død først mener du? Nei, jeg har ikke prøvd det. Har bare kokt dem levende.

Annonse

Skrevet

Hvordan vet du at de smaker bedre da?

Skrevet

Pappa har sagt det.

Skrevet

Det er litt sånn som overtro, mener du?

 

Barnet fra Somalia sa: "Brennmerker er det beste mot kopper fordi pappa sa det."

 

Litt sånn? Er det det?

Skrevet

Smaker like godt dersom man stikker dem først så de dør! Derfor koker jeg ikke krabber levende lenger :)

Skrevet

Fordi de som har dette som yrke,er sadister egentlig, lausunger av hitler hele gjengen! hehe

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...