Gå til innhold

Noen som vet ang. kaldheving (heve pizzadeig over natten)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eldstemann skal ha med seg vennskapsgruppen fra skolen hjem i morgen. Tenkte å lage pizza, men dette blir jo rett fra skole/jobb, så det blir litt travelt.

 

Kan jeg lage deigen i kveld eller morgen tidlig, sette den i kjøleskapet, så ta den ute 40 min før den skal kjevles? I så fall hvilken temperatur på væske osv? Mer eller mindre gjær?

 

Nokon som kan hjelpe?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville laget deigen ssom vanlig ikveld.Kjevlet den ut og stekt den 10 min på225 grader ikveld.Da holder den seg godt til i morgen når du pakker den i plast eller faktisk hiver den i frysern og tar opp igjen..Så er det bare å ha på fyll og ost :-).Men viss du gjør dette,prikk deigen med en gaffel før du steker den,så slipper du mega heve "bobbler" på bunnen :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...