Mom2Two Skrevet 17. juni 2007 #1 Skrevet 17. juni 2007 Eldstemann skal ha med seg vennskapsgruppen fra skolen hjem i morgen. Tenkte å lage pizza, men dette blir jo rett fra skole/jobb, så det blir litt travelt. Kan jeg lage deigen i kveld eller morgen tidlig, sette den i kjøleskapet, så ta den ute 40 min før den skal kjevles? I så fall hvilken temperatur på væske osv? Mer eller mindre gjær? Nokon som kan hjelpe?
Pittamitta Skrevet 17. juni 2007 #2 Skrevet 17. juni 2007 Jeg ville laget deigen ssom vanlig ikveld.Kjevlet den ut og stekt den 10 min på225 grader ikveld.Da holder den seg godt til i morgen når du pakker den i plast eller faktisk hiver den i frysern og tar opp igjen..Så er det bare å ha på fyll og ost :-).Men viss du gjør dette,prikk deigen med en gaffel før du steker den,så slipper du mega heve "bobbler" på bunnen :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå