Snittet Skrevet 15. juni 2007 #1 Skrevet 15. juni 2007 Tar dere å kiver med høvvel og legger på eller har dere raspett ost?? Jeg skiver osten..
Arb.ledig husmor Skrevet 15. juni 2007 #3 Skrevet 15. juni 2007 Bruke ferdig skiva ost fra Synnøve ) Den er tjukkere enn den eg klare å skive sjøl ...
rødblåoggrønn Skrevet 15. juni 2007 #4 Skrevet 15. juni 2007 Halvparten jarlsbergost og halvparten mozzarella. (gjerne ferdigrevet)
Carnivale Skrevet 15. juni 2007 #5 Skrevet 15. juni 2007 Mozzarella, enten hel som jeg deler opp selv, eller ferdig revet.
Gjest Skrevet 15. juni 2007 #6 Skrevet 15. juni 2007 Jeg bruker hjemmesnekret blanding: Norvegia cheddar italiensk mozerella fra lake og litt permesan evt blåmugg ost eller godt lagret jarlsberg
Gjest Skrevet 15. juni 2007 #8 Skrevet 15. juni 2007 ferdig revet mozarella og feta i smuldrede biter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå