Gjest Skrevet 13. juni 2007 #1 Skrevet 13. juni 2007 Da tenker jeg på vanlig dypfryser, ikke fryser i kjøleskap.
3b@rnsmor-30* Skrevet 13. juni 2007 #2 Skrevet 13. juni 2007 ikke noe problem at det går over dato med noen mnd om det er det du mener. men det må da brukes med en gang det tines.
klg,2 boys now:) Skrevet 13. juni 2007 #3 Skrevet 13. juni 2007 mener å ha hørt 2 år.mulig jeg tar feil
Hufsla Skrevet 13. juni 2007 #4 Skrevet 13. juni 2007 kommer an på hva slags kjøtt det er. Svin med mye flesk ville jeg nok ikke ha latt ligge lenger enn et halvt år, mens elgkjøtt kan ligge i 10 år og være like godt!
It's all about me Skrevet 13. juni 2007 #5 Skrevet 13. juni 2007 Det er ganske forskjellig fra kjøtt til kjøtt. Jo magrere det er jo lengre kan det ligge.
Gjest Skrevet 13. juni 2007 #6 Skrevet 13. juni 2007 Takker for svar alle sammen! Jeg hadde oppryddning i fryseren ser dere og fant en del kjøtt som gikk ut på dato i fjor vår/sommer. Var mest svinekjøtt og litt biff men da går det kanskje ann å bruke da...?
Dailis Skrevet 13. juni 2007 #7 Skrevet 13. juni 2007 Det skal ikke feire bursdagen sin i frysen har jeg vokst opp med. Men vet at noe fisk har lengre fryseholdbarhet enn det.
Katja Skrevet 13. juni 2007 #8 Skrevet 13. juni 2007 Her har du en oversikt over hvor lenge kjøtt kan ligge i fryseren, det var mye kortere enn hva jeg trodde. http://www.matprat.no/BulletListArticle.aspx?artid=7726&mnu1=&mnu2=5026&mnu3=
Guttemamma til tusen :) Skrevet 13. juni 2007 #9 Skrevet 13. juni 2007 oi!! Har jobba i ferskvare..og hvis vi fryser ned kjøtt satt vi holdbarhetsdatoen et år fremover:o( ekkelt jo!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå