Gå til innhold

Skal gjøre klar grillspyd og fryse ned, men hva er like godt når det er tint opp?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kylling filet

fisk

paprika

løk

 

Men hva mer? Må kjøpe ferske reker/scampi, ellers blir det fryst 2 ganger??

 

sopp

 

Hva med tomater? Smaker de like godt etter en frysing?

Fortsetter under...

Skrevet

Pølser

marinert svinefilet

bacon

 

Squash

Aubergine

 

Tror ikke jeg ville frosset tomat ihvertfall.

Skrevet

Du kan ikke tine mat og fryse igjen ute å tilbedrede den.

 

Grønsakene blir vasne når de har vært fryst. Skal du fryse må du forvelle dem. Koke dem i 3-5 minutter så de ikke blir ødelagt i fryseren.

 

Men hvorfor skal du fryse hele spyd? Kan du ikke heller bare dele opp kjøttet i mindre posjoner og ta opp den dagen dere skal ha spydene? Det er uansett ikke ok å grille frossen mat.

Skrevet

Jeg har kjøpt noen sånn frossede fiskespyd nå, så kjekt hvis jeg er matlei å ta opp og hive på grillen men det er jo latskap og smaker jo bedre med fersk varer, sant det...Men det var jo en ide å kutte opp kjøttet da, tiner ganske kjapt ved dårlig planlegging..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...