birma og tredjemann Skrevet 1. juni 2007 #1 Skrevet 1. juni 2007 Jeg har vært flink og laget opp en haug med middagsporsjoner i dag. Potet, gulrøtter, oliverolje og vann blandet med stavmikser. Har fryst det ned i små beger. Nå lurer jeg på hvordan dere gjør det med tining av maten? Tar det lang tid (ca 150 ml i hvert beger).
Duddlidu Skrevet 1. juni 2007 #2 Skrevet 1. juni 2007 jeg pleier både å varme ferdigkjøpte middagsglass, tine mm og tine hjemmelaget mat i vannbad Koker opp vann i vannkokeren putter begeret/glasset i en kjele, og heller det varme vannet rundt. Litt usikker på hvor lang tid det har tatt å tine mat, har gjort det noen ganger men desverre så faller valget litt for ofte på ferdiglaget middagsglass.
birma og tredjemann Skrevet 1. juni 2007 Forfatter #3 Skrevet 1. juni 2007 ingen flere som vet? Er det ikke sånn at det er veldig kort holdbarhet på most mat? Vil derfor ikke tine maten for tidlig..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå