~mamma~ Skrevet 31. mai 2007 #1 Skrevet 31. mai 2007 Når du bruker tomat i barnematen, bruker du hermetisk eller fersk? Hvordan tilbereder du evt. fersk tomat? Når du bruker mais; er det hermetisk eller fersk? Som du forstår har jeg lest en annen tråd om mat, og likte godt forslagene dine, men hadde altså noen oppfølgingsspørsmål...
Murmeline Skrevet 31. mai 2007 #2 Skrevet 31. mai 2007 Jeg brukte knust tomat på glass uten salt eller noe tilsetningsstoffer. Fant det i nærheten av agurk og hermetikk på meny, økologisk og greier. Tror det kostet 12 kr eller noe sånn for et stort glass. Mais: aner ikke, men hermetisk er sikkert ok det også. Dytter for deg.
Bonusmamma13 Skrevet 31. mai 2007 #3 Skrevet 31. mai 2007 Hei.. Bruker vanlig tomat og skjærer bort skallet. Bruker hermetisk mais, tar bort kraften, det jeg ikke bruker putter jeg i frysern til neste gang da jeg ikke spiser mais selv..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå