Gå til innhold

Mamma til Andrés - eller kanskje noen andre kan svare...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når du bruker tomat i barnematen, bruker du hermetisk eller fersk? Hvordan tilbereder du evt. fersk tomat?

Når du bruker mais; er det hermetisk eller fersk?

 

 

Som du forstår har jeg lest en annen tråd om mat, og likte godt forslagene dine, men hadde altså noen oppfølgingsspørsmål...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg brukte knust tomat på glass uten salt eller noe tilsetningsstoffer. Fant det i nærheten av agurk og hermetikk på meny, økologisk og greier. Tror det kostet 12 kr eller noe sånn for et stort glass. Mais: aner ikke, men hermetisk er sikkert ok det også.

 

Dytter for deg.

Skrevet

Hei..

Bruker vanlig tomat og skjærer bort skallet. Bruker hermetisk mais, tar bort kraften, det jeg ikke bruker putter jeg i frysern til neste gang da jeg ikke spiser mais selv..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...