Anonym bruker Skrevet 29. mai 2007 #1 Skrevet 29. mai 2007 Ser det er litt forskjellig fra merke til merke... men er det veldig nøye at vannet skal være de grader det står på når man blander? feks vist man blander nan i veldig varmt vann, og avkjøler i springen til passe temp etterpå?
haater husarbeid Skrevet 29. mai 2007 #2 Skrevet 29. mai 2007 Grunnen til at det er nøye med tp, er at hvis du blander for varmt, så ødelegger du enkelte av vitaminene og mineralene i mme 'en. Jeg bruker å ha en flaske kokt vann i kjøleskapet. Så viss jeg ikke har noe annet enn kokvarmt vann, så blander jeg ca halvt om halvt. Da blir det akkurat passe.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå