Meg&gutta~prøverpånr3 Skrevet 26. mai 2007 #1 Skrevet 26. mai 2007 har nettopp baket brød ,og nok en gang så sprekker de. Hvorfor? =/
MammaDilla Skrevet 26. mai 2007 #2 Skrevet 26. mai 2007 Vet ikke hvorfor de sprekker, men har sett at mormoren min alltid pensler brødene med vann før hun setter de i steikeovnen. Og de sprekker aldri. Prøv det
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2007 #3 Skrevet 26. mai 2007 De sprekker fordi det først blir en liten stekeskorpe mens brødet fortsatt utvider seg inni. Skorpa er ikke like elastisk som deig, så da sprekker den. Skjær noen langsgående riller i brødet, så sprekker det ikke.
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2007 #5 Skrevet 26. mai 2007 Jeg er enig med anonym 20.13. Det er nok når den eser etter at skorpa er kommet, så kanskje du kan tildekke de med avis eller bakepapir på toppen til å begynne med? Å snitte brødene i toppen er også en god idè.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå