Gå til innhold

Legg innlegg under denne tråden dere som desverre har mistet


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Så lenge du er bekymringsfri og føler deg gravid skal du få lov til å legge inn masse positive innlegg her på 1 trimester, da skal du føle deg som en av oss GRAVIDE :o) MEN dersom du begynner å mistenke at du MISTER da skal du gjemmes bort, skyves over på andre mistetformum, og da er du ikke lenger en del av oss lykkelige urealistiske gravide. Da vil vi ikke ha noe med deg å gjøre. VIL IKKE HØRE HVORDAN ANDRE HAR DET I EN TUNG STUND!

 

VÅKN OPP!!!!! Det er en del av livets realiteter vi snakker om, selv om en er gravid trenger en ikke å paddes inn i en rosa lykkesky som ingen må pirke på, for da er det mulig at ulykken rammer deg også.

 

Jeg er på dette forumet for å lese om andres erfaringer, tips som kan være bra å få med seg, dele mine erfaringer med andre - det er dette det handler om - er det ikke????

 

Hvis du plages av andres bekymringer og hjertesukk, skriv inn dine positive erfaringer. Gratuler andre med nyoppdaget graviditet, la oss ønske velkommen nye brukere, la oss være en nettside som alle gravide i 1 trimester har lyst til å være, og bruk nettvett :o)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Helt enig! Alle som ikke liker denne siden må da ikke være her inne! Sikkert noen forumer på nettet der det bare er lykke også!!!!! Går jo an å søke etter det:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

TIL HI!

 

Du får spørre moderator om de kan opprette et forum for de som ønsker å være urealistisk og bekymringsfrie gravide.- Det er et fint forum for deg. Ta ansvar selv for å gjøre siden mer overfyllt av positive innspill.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har lagt inn mange innlegg her om blødninger og bekymringene knyttet til det,og det kommer jeg til å fortsette med! eller skal jeg kanskje holde meg til ufrivillig abort,tiltross for at legen er veldig optimistsk og har tro på at det går bra?jeg hører ikke til inne på ufrivillig abort,forhåpentligvis kommer jeg ikke til å høre til der eller. Jeg prøver å skrive overskriftene slik at folk skjønner hva det handler om,eller skal jeg opprette ett eget forum for slike som meg?de som har store blødninger og har diagnosen truende abort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er kjempeglad for at du er her solstrålen, og at spiren din som gir deg masse bekymringer også er her :o) Du har vært så åpen og latt oss andre få innblikk i hverdagen din. Håper virkelig du skal slippe flere episoder som på bussholdeplassen idag!

 

Klem fra ....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

takk for oppmuntring! for meg blir det feil å være inne på ufrivillig abort,får håpe det er det som var igjen av blodet i livmoren er ute nå. Håper ingen opplever det samme som meg,men tror at er det noen som gjør det så finner de trøst i mine innlegg,og får høre at det kan gå bra tiltross for store blødninger. Skal prøve å få ul neste uke for å se om alt er bra og om det er mer blod igjen. Er innerst inne lettet for at det begynte å blø igjen,så slipper jeg å gå å vente på at det skulle begynne å blø igjen,så nå får vi håpe at jeg er ferdig med det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Eg ser ikke problemet med å kunne få prate og spørre andre om hjelp??

 

Viss du kjære HI he hatt en blødning.. el fått smerter ol..:

 

-Hadde du da spart alle de på bim for de spm du da hadde lurt på?

for å ikke støte de som har vanlige svangerskap, slik at de ikke skal bli unødvendige redde??

 

Eg har selv skrevet skremmande ting.. (om stoffskiftet)

Det har ikke stemt alltid.. men eg har spurt fordi eg har vert redd,, og syns det er litt trygt å høre med andre og om deres erfaringer..

 

Eg blir ikke redd som gravid, av å høre om andres blødninger..

 

Er her ei overskrift som eg ikke liker.. ja då bare lar eg vær å lese den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HI- jeg synes det var et godt initiativ, og jeg synes det er utrolig at folk er så selvopptatte og nærtagne som de gir uttrykk for her. synes det blir for dumt å sette sin ulykke høyere enn andres lykke. nygravide besøker denne siden. det første de tenker på er ikke nødvendigvis at dette kan gå galt.. og det skulle de ikke trenge heller. det er ikke snakk om å gjemme seg, men om å tenke på hvorfor folk besøker denne siden. .. heter den www.sa.no?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med nytt. Hvorfor tror dere egentlig folk besøker denne siden?

Det er en voldsom overvekt av emner som SA,MA og blod!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette var et skikkelig smålig "forslag". Håper vi slipper flere slike i fremtiden. Hvis ikke så håper jeg de kan samles under denne tråden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal skrive ned mange grunner for at innlegg om SA/MA burde "gjemmes" bort.

 

- De fører til økt bekymring hos nygravide som ikke er bra for fosteret.

- Dette er et forum for mennesker som ER i 1 tri, når du har opplevd en SA/MA hører du (desverre) ikke til her lengere - da går du på forumet som er for de som har mistet.

- Jeg vil påstå å si at om du kjenner, er blitt kjent med noen på BIM som har mistet, så vil du få vite det gjennom andre plasser enn inne på forumet for 1 trimester.

- Jeg skjønner ikke helt hvorfor de som opplever en SA/MA vil være inne på 1 tri? er det for å strø salt i åpent sår? er det for å få trøst? fordi jeg tror trøsten er bedre hos andre som faktisk har mistet og hos nærmeste familie og venner.

 

MEN selvfølgeli, opplever man en blødning og man ikke har fådd konstantert en SA/MA, da må man virkelig få dele sin bekymring her på forumet, fordi blødning trenger ikke være tegn på SA!

 

blir sikkert å få mye hets for dette.. men det er i allefall min mening.. Jeg har valgt å slutte å være på BIM pga disse innleggene om SA/MA, de har gjort med unødvendig bekymret og har hatt mange lange samtaler med legen for å bli roet ned.

 

takk for meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,flott! Dropp ut av bim dersom dere ikke tåler å lese om andres sorg! Hvorfor i huleste må dere lese innleggene om de plager dere? Dessuten; det ER faktisk vanlig at man mister,så mye som 1 av 3 svangerskap ender i spontanabort,men heldigvis for mange,så skjer det så tidlig at de ikke har funnet ut at de er gravide enda.

 

Så forbanna egoistiske dere er,vil spy av dere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

En lang og engasjerende tråd!

 

Etter en meningsopptelling står det slik:

 

For at gravide som er uheldig og ender med sa/ma skriver under en tråd : 8

 

For at gravide/inkludert vært gravid/opplevd triste ting i svangerskap kan skrive det dere har på hjertet på 1trim: 23

 

Innlegg som ikke telles fordi meningen ytres ikke: 6

 

Så langt er det flertall for at alle som føler de tilhører på 1 trimester kan skrive det de føler for.

 

Da fortsetter vi som før, og prøver å være greie, og støttende for hverandre i de spennende tidene som vi opplever sammen : )

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...