Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ett som ikke har mange hele frø og korn i seg, vil jeg tro.. Iver får det brødet jeg har nå - og selv om det er noen frø og korn, så kommer dem hele ut igjen i bleia, så det er kanskje ingen krise. Og bitene bør være små til å begynne med. Og et mykt pålegg som sitter godt fast på brødskiva er en fordel :)

  • 5 måneder senere...

Grovt brød er lettere å tygge enn fint brød. Greit at brødet ikke er for mykt, slik at det lett blir deigete når det skal "tygges". Jeg bruker å putte en bit i munnen selv og prøve å "tygge" uten å bruke tennene, da kjenner du fort om det er greit eller om det blir en deigklump. Gutten min er 9 mnd og liker kaviar, leverpostdeig, bare smør og brunost på bødskiven. Spiser mest når han får putte biten i munnen selv, legger frem en og en bit og da er det veldig stas. Spiser ikke så mye, men det blir mer og mer etterhvert! Lykke til!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...