Anonym bruker Skrevet 12. mai 2007 #1 Del Skrevet 12. mai 2007 Nå har jeg gjentatte ganger tatt ut melk fra fryseren som er et par måneder gammel, for å blande til grøt til gutten min, men den har vært sur! Har pumpa melka i flere omganger, og frysi den oppå melk jeg har hatt i beholder i fryseren fra før. Har avkjølt melka under rennende kaldt vann før jeg har helt den oppå den frosne melka. Mener jeg har lest flere plasser at dette skal være greit, men tror også jeg har sett en plass at man ikke skal fryse melk oppå allerede frossen melk. Er det derfor den er sur? Tok den opp i morges for å gi den i grøten i kveld. Bør forresten melka helst tines i kjøleskap eller romtemperatur? Jeg har tint i kjøleskap. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9278207-sur-melk-skj%C3%B8nner-ingenting-samme-som-p%C3%A5-ammedebatten/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Caker*fikk to babyer 21.06.06* Skrevet 18. mai 2007 #2 Del Skrevet 18. mai 2007 Er den virkelig sur?? Kan ikke skjønne annet enn at du har gjort det som skal gjøres! Hva mener du med sur?? Er det det at det er små klumper i den? Eller har du "smakt" på den, og syns den smaker vondt - ikke søtt sånn det skal?? Jeg hadde massssssssse melk i frysern til Iver, og tinte det (jeg bare satte den på kjøkkenbenken, men etter at den var tint sto den selvfølgelig i kjøleskapet!) - og fant da ut at det var prikker/klumper i den. Dette ble jeg fortalt var den feitere melka som var prikker/klumper. Når jeg varmet den opp, løste prikkene seg opp og blandet seg med den andre melka. Når det kommer til smaken, syns jeg den smakte død og fordervelse. Men det er visst også helt normalt, lite av næringsstoffene er borte selv om det smaker og ikke minst lukter vondt. Iver reagerte ikke på den opptinte og oppvarmede melka hvertfall... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9278207-sur-melk-skj%C3%B8nner-ingenting-samme-som-p%C3%A5-ammedebatten/#findComment-9328814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. juni 2007 #3 Del Skrevet 20. juni 2007 Skal ikke være noe i veien med å fryse oppå allerede frosset melk. Jeg har hatt mye melk og gitt til morsmelksentralen ved St.Olavs, har fått beskjed derfra om å fryse ny melk oppå gammel melk... og de skulle vel vite hva en kan og ikke... Melka både smaker og lukter litt anderledes etter en tur i fryseren etter min erfaring, men den er ikke bedervet allikevel. De små klumpene er gjerne fettklumper som forsvinner når melka varmes opp igjen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9278207-sur-melk-skj%C3%B8nner-ingenting-samme-som-p%C3%A5-ammedebatten/#findComment-9638543 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. august 2007 #4 Del Skrevet 14. august 2007 jeg har og reagert på at melk fra fryseren smakte surt. Jeg har bare fryst ned hele porsjoner på ca 150 ml. Jeg har tint dem i kjøleskap, men når jeg skal smake på det før datteren min får det, har det smakt surt. Eller kanskje ikke akkurat surt, det minner meg mest om oppkast, helt forferdelig og ikke søtt slik det pleier. Men ut fra det dere skriver kan det altså være normalt? Jeg har ikke turd å gi henne denne melken og har hver gang endt opp med å hive den og gi mme istedet. har stadig melk i fryseren som jeg nesten hadde tenkt å bare hive, men nå kan jeg kanskje prøve om hun vil ha det likevel. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9278207-sur-melk-skj%C3%B8nner-ingenting-samme-som-p%C3%A5-ammedebatten/#findComment-10093906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå