Gå til innhold

Expat, Blomman...skolding av melk.


Anbefalte innlegg

Så svaret til expat på ett spørsmål æ hadde, og har no skolda melka fra siste pumping, før æ heiv det inni frysern.

Men kan æ, når æ pumpe i mårra, fylle vidre på det begeret? Eller e det ikke lurt å blande forskjellige pumpe daga i begran?

Æ pumpe jo sjelden egentlig, og får ut så lite pr gang, at æ treng jo ca 3-4 omganga før ett beger e fylt opp..

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9160084-expat-blommanskolding-av-melk/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skolding (at man varmer opp melken sakte i en bitteliten kjele til man ser små bobler langs kanten, en smørsmeltepanne er ideel!) hindrer altså at fettstoffene harskner kjapt for de med frysemelk som har såpesmak (og dermed at baby nekter å ta den). Vil anbefale små porsjoner av dem, siden det ikke lenger er antistoffer og enzymer i melka etter skolding (poenget med skoldingen er at fettnedbrytingsenzymene stoppes, men at proteinene i melka er tilpasset babymagen mye bedre enn mme fremdeles.) Dermed må denne frysemelka behandles som mme, det betyr altså at den må brukes med en gang etter tining, kan ikke stå i kjøleskapet lenge. OK?

 

Mange forbanner at man fryste i 250ml begere når grøttiden kommer, forresten. 50-100ml er lettere å håndtere!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...