Gå til innhold

MAN SKAL IKKE TAFSE PÅ LIVMORTAPPEN.....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

...når man er gravid,særlig ikke nå så tidlig! Det er ikke bra,og kan,i verste fall,føre til at man mister.

 

Har vært så mange innlegg om dette i det siste,så måtte bare si det nok en gang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Når ble du plutselig ekspert på dette? Du hadde et spørsmål ang. tappen lengre nede på sida her,så tror ikke du helt vet hva du snakker om. Og i et annet innlegg istemmer du med en annen at man ikke skal ta seg der oppi.... Vet du egentlig hva du skriver de ulike stedene?

 

Man skal ikke ta seg der nede,sånn er det. Hvorfor i all verden skal man oppi der å tafse for???? Holder det ikke å vite at man er gravid? Her er folk hysteriske for at de har spist pølse og salami,tror at døden er nær,og så likevel skal dem opp i skjeden å trykke rundt på livmortappen? Hvor er fornuften?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

d er vel ikke farlig å ta på livmortappen hvis man er ren på hendene.. Du er kanskje skitten på hendene dine du, så ligg unna livmortappen din..Du kan få infeksjon

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

det kan umulig være så farlig å være borti den. var hos legen på tirsdag, og han skulle ta gu på meg. fikk da beskjed at jeg var litt betent på livmortappen, for han hadde bare vært så vidt borti å pirket litt og da hadde det kommet litt blod. og dette var helt ufarlig sa han. for det var langt vekke fra noe som kunne bli skadet!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.pernille.info/livmortapp.htm

Der står det som følger:

Man bør også slutte å sjekke livmortappen når man blir gravid, for å unngå å muligens framprovosere noe man helst vil unngå. Ikke dermed sagt at tappetafsing fører til abort, for all del! Men det er mye bedre å la det være enn å evt. plage seg selv med tanken "Kunne det vært unngått hvis..?" dersom det skulle gå galt.

Dessuten er det så store og individuelle forskjeller i hvordan gravide livmortapper kjennes ut, at man oppnår oftest ikke annet enn å bli skikkelig skremt, fortvilet og engstelig - og som regel helt uten grunn

 

Så HI har til dels rett..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe... Lurte nettopp på det samme :D Hvorfor i alle dager skal man putte inn fingre for å tafse på denne stakkars tappen da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...