Gå til innhold

November: Ikea barnestol..


¤Kab&snuppene2006&2010¤

Anbefalte innlegg

har vært og kjøpt barnestol på ikea. Jenny prøvesatt en slik i helgen og den satt hun kjempefint i:) Man kan kjøpe en oppblåsbar pute til å ha i stolen slik at hun får støttet opp overkroppen(for hun kan jo ikke sitte helt selv ennå) også så greit med det bordet foran. Kan legge leker der også er hun aktivisert en stund. Koster 115 for stolen, 45 for puta og husker ikke hva bordet foran kosta, men mye var det hvertfall ikke..

Kan anbefales!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, den stolen er genial. Brukte den masse til storebror..... satt mye bedre i den i begynnelsen, så den ble brukt før tripp trapp stolen. Veldig greit med bordet. Kjempelett å ta med seg om man skal f.eks på hyttetur, og helt topp å bruke ute på terrassen om sommeren når gutten skulle spise jordbær selv. (Bare å spyle etterpå)

 

Har ikke begynt å bruke den til lillegutt enda, men blir vel ikke så lenge før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den har vi brukt ved middagene siden Eir var tre måneder. Ikke i henhold til hva fysioterapeuter sier, men bedre enn en hylende baby på gulvet mens vi spiser. Hun storttrives i stolen sin. nå bruker vi den mye mer da for nå sitter hun så godt som selv på fanget vårt. Vi kjøpte pute på Sparkjøp. Den er kjempefin og gir bra støtte bak hodet også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...