Gjest Skrevet 23. april 2007 #1 Del Skrevet 23. april 2007 Jeg skal invitere bla nabogutten i bursdagsselskapet til gutten min som blir tre år. Naboen har melkeallergi. Skal bake sjokoladekake. Er det problemfritt å bytte ut evt kumelk med ris-/soya- eller havremelk? Og smør med melkefri margarin? Og Velge melkefri kokesjokolade? Noe annet jeg må tenke på? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9076039-melkeallergi-og-kakebaking/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 23. april 2007 #2 Del Skrevet 23. april 2007 høres bra ut:) Havremelk er best har jeg funnet ut. Rismelk gir en litt rar / anerledes smak, ikke fæl, men litt rar bare:) Havremelk er smakløs, og kakene blir kjempegode:) Margarin, og kokeskjokolade er knall:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9076039-melkeallergi-og-kakebaking/#findComment-9078122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
allergibarn Skrevet 6. mai 2007 #3 Del Skrevet 6. mai 2007 ser innlegget er litt "gammelt" men jeg svarer likevel. Jeg ville gjort det enkelt og kjøpt "Møllerens sjokolademons langpannekake" - den med jente utenpå med en kake pyntet med nonstophjerte. Den er supergod og den er uten både egg og melk. Skal tilsettes olje og vann bare. Vi bruker den her i huset pga eggeallergi. Vi bruker den enten i langpanne eller som muffins. Så kan du jo bare ha melisglasur på. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/9076039-melkeallergi-og-kakebaking/#findComment-9209968 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå