Skurvelurven Skrevet 21. april 2007 #1 Del Skrevet 21. april 2007 Regnes salami som spekemat, eller kan man trygt spise det? Etter å ha vært kvalm i 2 måneder nå, har det endelig sluppet taket, og alt jeg vil ha er brødskive med salami. Noen som vet om jeg kan slå meg løs og ta en skive? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. april 2007 #2 Del Skrevet 21. april 2007 Spis og kos deg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vestlandske meierier A/S Skrevet 21. april 2007 #3 Del Skrevet 21. april 2007 du kan spise den så lenge den akkurat er åpnet, det gjør iallfall jeg:) Spiser den de første to dagene. Du skal visst være fosiktig med alt vakumpakka pålegg, spises ferskest mulig:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. april 2007 #4 Del Skrevet 21. april 2007 Egentlig skal en være forsiktig med all spekemat. Vanlig vakumpakket pålegg er ikke problem, men spekemat kan inneholde bakterier vi gravide ikke skal ha...er det listeria den heter tro. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bruse Skrevet 21. april 2007 #5 Del Skrevet 21. april 2007 Hei, jeg har lest at dersom du putter pakken i fryseren i to døgn så er den trygg. Har en pakke trønderfår i fryseren selv, gleder meg til den er klar... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. april 2007 #6 Del Skrevet 21. april 2007 Ville holdt meg unna all spekemat jeg ja, ikke verdt å ta sjansen vel. Tipper det ikke smaker noe godt heller hvis du prøver. Er vel en grunn til at du spør... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. april 2007 #7 Del Skrevet 21. april 2007 Herre gud det er jo helt sykt at man ikke kan spise kjøttpålegg en gang. Kanskje det er best å bli vegetarianer. Og for all del hold dere unna ost og brød, gulerøtter og epler. Kylling kan være full av salmonella. Hørte forresten at noen hadde funnet noe rart i yoghurten også. For ikke å snakke om fisk og juice av alle slag. Stay away. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. april 2007 #8 Del Skrevet 21. april 2007 Funnet på Barnimagen sine sider: Farlig mat kan føre til sykdom. Utsett derfor ikke fosteret for mat som kan inneholde store mengder med listeriabakterier (muggost, myk ost, patéer, upasteurisert melk, dårlig stekt/kokt kjøtt). Man skal også unngå mat som inneholder rå egg. Både egg og høns kan overføre salmonellainfeksjon. Kok derfor både egg og høns godt. Toxoplasmoseinfeksjon kan du få ved å spise for dårlig kokt/stekt svine- eller oksekjøtt. Unngå rå kjøttdeig og farse, blodig biff og rosa lammekjøtt. Har kjøttet vært frosset derimot, er det ingen risiko. Vær ellers nøye med kjøkkenhygienen og vask frukt og grønnsaker som har vært i kontakt med jord (rotfrukter og nedfallsfrukt) ekstra godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineH79 Skrevet 22. april 2007 #9 Del Skrevet 22. april 2007 Legen min sa man kan spise spekemat og røtt kjøtt mens jg er gravid ,men kan få vann i kroppen av mye spekemat.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ruffen Skrevet 22. april 2007 #10 Del Skrevet 22. april 2007 Tror jeg leste sist svangerskap at salami er varmebehandket og derfor helt ufarlig, noe annen norsk spekemat helt sikkert også er... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå