Lille nuffe Skrevet 18. april 2007 #1 Del Skrevet 18. april 2007 Roastbeef...!!! Men det er vel noe man skal unngå, eller...? Noen som vet?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adriansmor med tulla Skrevet 18. april 2007 #2 Del Skrevet 18. april 2007 Du kan ikke spise kjøtt som ikke er gjennom stekt... heller ikke spekemat eller røklaks Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gutt06♥jente07♥gravid:):) Skrevet 18. april 2007 #3 Del Skrevet 18. april 2007 Hvis du fryser maten først, roastbeef, røkelaks og spekemat, kan du trygt spise det, for da dreper du eventuelt de bakteriene du ikke skal ha.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tussa og Sofie Skrevet 18. april 2007 #4 Del Skrevet 18. april 2007 Jeg spiser røkelaks jeg altså, man skal bare være "forsiktig" med deg, samme gjelder spek, og da menes det at du skal vite den er fersk. Så hvis det serveres spekemat eller laks i lunsjen så spiser jeg det når jeg vet det er helt ny innkjøpt og langt unna "utgått dato" Men roastbeef, den er mer kjip, da må man som hun sier over fryse ;o) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nøffeno Skrevet 18. april 2007 #5 Del Skrevet 18. april 2007 Jeg har spist masse roastbeef! Kjøper en som ikke er så rød da selfølgelig. Vil tro det er safere enn å spise røkelaks. De er jo ofte store oppdtrettsfisker fulle av tungmetaller og annet rart. Dessuten er ikke all røkelaks laks, noen er faktisk ørret og i følge mattilsynet er ørret over én kilo noe vi bør holde oss unna... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå