Gå til innhold

Har sååå lyst på...


Lille nuffe

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan ikke spise kjøtt som ikke er gjennom stekt... heller ikke spekemat eller røklaks

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du fryser maten først, roastbeef, røkelaks og spekemat, kan du trygt spise det, for da dreper du eventuelt de bakteriene du ikke skal ha..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser røkelaks jeg altså, man skal bare være "forsiktig" med deg, samme gjelder spek, og da menes det at du skal vite den er fersk. Så hvis det serveres spekemat eller laks i lunsjen så spiser jeg det når jeg vet det er helt ny innkjøpt og langt unna "utgått dato" Men roastbeef, den er mer kjip, da må man som hun sier over fryse ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har spist masse roastbeef! Kjøper en som ikke er så rød da selfølgelig. Vil tro det er safere enn å spise røkelaks. De er jo ofte store oppdtrettsfisker fulle av tungmetaller og annet rart. Dessuten er ikke all røkelaks laks, noen er faktisk ørret og i følge mattilsynet er ørret over én kilo noe vi bør holde oss unna...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...