Gjest Skrevet 16. april 2007 #1 Del Skrevet 16. april 2007 Står i fare for å virke litt ensporet i dag, men det får briste eller bære.. Hvordan rører dere ut grøten. Jeg har pulver i tallerkenen, heller over melk og rører med en gaffel. Men jeg får jo så mange klumper. Ikke det at det ser ut til å være til hinder for spisingen, men det skal da vel ikke være så mange lumper i den grøten. Hvordan gjør dere det? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8991892-november-fler-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-gr%C3%B8t/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 16. april 2007 #2 Del Skrevet 16. april 2007 Prøv å ta melken oppi først så tømmer du pulver oppi melken mens du rører. Da skal det være enkelt å unngå klumper :-) Bruker gaffel å røre med jeg og, bare i motsatt rekkefølge av deg ) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8991892-november-fler-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-gr%C3%B8t/#findComment-8992028 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fantasiløs m/ 2 vakre gutter Skrevet 16. april 2007 #3 Del Skrevet 16. april 2007 Jeg tar oppi pulver, så vann også rører jeg med skjea.. Blir ikke klumper her.. Eller blir det først, men jeg får rørt det ut.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8991892-november-fler-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-gr%C3%B8t/#findComment-8992249 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå