Får 2 tette Skrevet 15. april 2007 #1 Del Skrevet 15. april 2007 Lurer på om noen kan noe om dette. Har lest at jeg ikke skal spise ost som er laget av upasteurisert melk. Hvilke oster er dette? Noen av de mest vanlige??? Noen som vet??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anele&Solstråla Skrevet 15. april 2007 #2 Del Skrevet 15. april 2007 brie ost ( som jeg eeeeelsker), blåmuggost og alle de ostene man som regel kjøper i ostedisken... Det er det jeg vet.... er også viktig å steke mat godt:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vestlandske meierier A/S Skrevet 15. april 2007 #3 Del Skrevet 15. april 2007 gå inn på www.mattilsynet.no, under spesielle grupper, der ligger det en veldig grei oversikt:) Er en del ting vi skal holde oss unna. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Får 2 tette Skrevet 15. april 2007 Forfatter #4 Del Skrevet 15. april 2007 Syns det her er vanskelig jeg. For det står jo også at man kan spise brie og blåmuggost hvis de er ferske. "Myke og halvmyke oster Myke og halvmyke oster - som for eksempel Brie og Camembert - og muggoster som Gorgonzola, bør inntas ferskest mulig". Blir vanskelig det her. Får nok spørre i ostedisken neste gang. Takk for svarene!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Serial mom Skrevet 15. april 2007 #5 Del Skrevet 15. april 2007 Du finner flere brie-oster som er pasteuriserte,så de kan du fint spise:-) Bare les bakpå inholdsfortegnelsen på osten. alt som Tine har laga er pastaurisert ihvertfall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Får 2 tette Skrevet 15. april 2007 Forfatter #6 Del Skrevet 15. april 2007 Så bra! Jeg elsker ost og syns dette hørtes veldig kjedelig ut. Jeg får lese ekstra godt på baksiden av ostene heretter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Serial mom Skrevet 15. april 2007 #7 Del Skrevet 15. april 2007 Du finner nok masse oster du kan spise,så ost-og kjekskosen trenger ikke være over! Er dessuten kjempegodt å ha på litt "ekslusive" marinerte oliven og soltørka tomat med basilikum,eller steke litt godt stenovnsbakt brød i skiver i ovnen,forhåndssmurt med olivenolje,gourmetsalt og fersk hvitløk på:-) Marinert chilli og stekt paprika er også deilig tilbehør! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Valentines Skrevet 15. april 2007 #8 Del Skrevet 15. april 2007 Åh.. kan jeg spise smøreostene fra Tine altså??? JIPPI :-) De har jeg savna! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss RM Skrevet 16. april 2007 #9 Del Skrevet 16. april 2007 Tenkte jeg bare skulle legge inn linken til hva man kan spise... http://matportalen.no/Emner/Gravide Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå