Gå til innhold

hvordan tiner jeg best opp morsmelk som har vært fryst?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kommer litt an på hvor mye tid du har, skal du ikke bruke alt er kaldt vannbad (5-10 grader på sildrevann i springen) best, skal du bruke alt, kan du ha varmere vann i vannbadet. Har du tint kaldt (noen setter det også i kjøleskapet og det tiner der på noen timer), så holder det opp til 24t nederst innerst i kjøleskapet. Mikro anbefales egentlig ikke, det er bare til nøds. Og man må riste veldig godt, og kan ikke lagre etterpå. Husk å smake på melken før du gir den til baby. Smaker den vondt så er den vond.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...