Gå til innhold

Juni: Legging!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Her har leggingen i hovedsak gått veldig greit. Ho har lagt seg fint og vi har ikke hatt noe særlig problem. Men etter at ho klarer å stå i senga har alt blitt mye værre. Ho vil rett og slett ikke sove. Jeg går opp med jevne mellomrom og legger henne ned, men omtrent før eg er ute av rommet igjen står ho...Ho kan være så trøtt at hodet ligger på ene siden, men sove det skal ho ikke! Prøver liksom å bare gå inn å legge ho ned og så gå ut igjen, men er litt tøft det og i lengden.... Tenkte kanskje at det var sånt mamma stadi, men det er ikke godt å si ka det er som gjør det. Kan hende det er tennene som er på vei, vi har foreløpig ikke sett ei eneste tann, men har smurt på dentinox uten videre hell! Noen andre i samme båt???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har det på akuratt samme måten. Har desverre ikke noen gode råd for vi sliiiter med dette. Skikkelig frustrerende ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det bare natta eller dagtid også?

 

Her har det alltid vært et problem, må derfor puppe henne i søvn både dag og kveld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Både natt og dag her. Om dagen er det umulig å få han til å sove i senga si, bare voga som funker på dagen. Ble plutselig slik for ca 2 mnd siden.

 

Han har sluttet å sovne ved puppen på kvelden også, desverre hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

her har vi også det sånn i perioder på kvelden. på dagen sover han stort sett med en gang han legges nedi vogna. på kvelden skal han stå i snga og flire og tøve en stund før han legger seg ned igjen. går inn med jevne mellomrom og legger han. det hjelper her i huset at han ikke er overtrøtt når han legges.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har det også vært et problem ei stund; spesiellt på dagtid. Blitt enda verre her også siden han reiser seg med en gang. Før sovna han så lett som bare det i senga si; like blid og fornøyd...Det var tider det.

 

Ingen gode tips her heller; vi prøver å vær tålmodig og konsekvent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Her er det bare på kvelden vi har dette problemet. På dagtid sover ho i vogna ute, så då legger ho seg fint med en gang...Skikkelig frustrerende ja, for er så utrolig godt å ha kvelden for seg sjølv...Men mne, forhåpentligvis går det bedre etter kvart. Vi òg prøver å være konsekvente, så forhåpentligvis gir det resultater etterhvert...! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...