Gjest Skrevet 3. april 2007 #1 Skrevet 3. april 2007 hvordan lager man egentlig kremboller??lager man bare en vanlig bolle deig,steker bollene,deler dem i 2 og fyller i krem og heller på smeltet sjokolade på toppen?når jeg baker boller blir dem så fort tørre :-( noen som har gode tips og oppskrifter på kremboller her da?
Trisse Skrevet 17. april 2007 #3 Skrevet 17. april 2007 Jeg ville laget vanlige boller og fyllt disse med Piano vaniljekrem med kakesprut etter de var ferdig stekte. Bruk en sånn en tut og stikk den inn i bollen. Da får du fylle masse vaniljekrem inni. Nam, nam.
Gjest Skrevet 18. april 2007 #4 Skrevet 18. april 2007 Eller kjevle ut deigen og stikke ut rundinger, legg på en klatt vaniljekrem, snurp sammen og legg med skjøten ned, steikes på vanlig måte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå