revehalen Skrevet 29. mars 2007 #1 Del Skrevet 29. mars 2007 Mais,hvete eller havre? Eller andre? Er det noen som er litt tyngre å fordøye enn andre,og som lettere gir vondt i magen? Er nok enda en stund til vi prøver med grøt her,men er helt grønn når det gjelder dette... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bratsj Skrevet 29. mars 2007 #2 Del Skrevet 29. mars 2007 Da vi begynte med grøt til eldstejenta, fikk vi vite at pga sjansen for gluten-intoleranse var det best å begynne med enten ris eller mais (ikke hvete) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Beibi82 Skrevet 29. mars 2007 #3 Del Skrevet 29. mars 2007 Vi har begynt med mais =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tess30 Skrevet 29. mars 2007 #4 Del Skrevet 29. mars 2007 vi har begynnt me ris! Har lest at man skal bynne me mais eller ris... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mensana Skrevet 29. mars 2007 #5 Del Skrevet 29. mars 2007 Mais eller ris som begynnergrøt... Nestle sine pakker har fargekoder som viser hvilke grøter som er startgrøter osv.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå