Gå til innhold

Expat!(ang mat og allergi)


Anbefalte innlegg

Dette har jo ikke noe med amming å gjøre, men visste ikke hvor jeg skulle få tak i deg ellers :)

 

Har sett av tidligere innlegg at du har litt peil på mat og allergi. Blant annet har jeg sett at du har frarådet rått eple før 1 år (?). I går glemte jeg meg bort, og ga snuppa på 9 mnd litt eple, og det gikk ned på høykant. Hun har ikke hatt noen reaksjon på dette - vil det da si at jeg trygt kan gi det videre også? Eller kan dette "trigge" evt senere allergi? Og en ting til; vil dette gjelde feks appelsin også? Dvs ingen reaksjon = kjør på?

 

(Ammer fremdeles, er det bedre å innføre slike matvarer mens jeg enda har litt mm igjen?)

 

Takker for svar, selv om jeg er på feil forum :)

 

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/8798135-expatang-mat-og-allergi/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjort er gjort og spist er spist... ;)

 

Du kan godt lese mer på allergiviten.no! Der står alt du vil vite.

Kokt eple er helt ok, men rått (ikke alle sorter, spesielt gammeldagse sorter er ok) kan være problematisk for allergikere.

 

Viktigheten av dette kommer selvsagt an på allergihistorien i familiene deres!

Allergier kommer etter kort eller lang tids eksponering...

 

Ja, det er bra å innføre en del ting under et dekke av morsmelk.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...