Gå til innhold

NOV/ DES-GJENGEN..


Rakri

Anbefalte innlegg

Hei he

 

Jeg er nå 5+4, og har termin 24. november. Dette er regnet ut i fra når jeg hadde EL-slim. Var usikker på når jeg skulle ha TR, da jeg akkurat hadde hatt en SA. Jeg er selvfølelig redd for at det skal gå galt igjen,men håper og tror at det skal gå bra denne gangen :)

 

Har hatt ømme bryst i 1-2 uker, nå har også brystvortene blitt veldig såre. Er ikke kvalm, men kan innimellom kjenne at jeg føler meg litt uvel. Ellers har jeg til tider murringer nederst i magen... Å er VELDIG trett...

 

Skal til legen i morgen. Gleder og gruer meg på samme tid. Ønsker så gjerne å få raskt svar på om alt er som det skal med den lille spiren. Men det er vel kanskje for tidlig med innvendig UL bare 6 uker på vei. Noen som har erfarin med tidlig UL?? Hjerte begynner vel å slå i disse dager...faktisk i dag etter teorien. Men det varierer nok. Hadde vært fint å se et bankende hjerte :) :)

 

Fiffia

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei hei,

 

Har termin med 2.mann 12 november!! Skal til legen etter påske. På november-terminklubben er det høy aktivitet, synes jeg så at det var mer enn 100 stk er inne. Ta en titt der dere som er nye! :-)

 

Gratulerer til alle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal ha i slutten av november:)

Jeg har veldig ømme pupper og vondt i magen (nederst på høyre side). Vet ikke om det er normalt å ha mest vondt på den ene siden?

Ellers er jeg ikke kvalm (*bank i bordet*), eller noe annet. Gleder meg veldig:) :) Føler at jeg har fått mage - men den er bare oppblåst

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei:) var hos legen i dag. har termin 14 november foreløbi. men den stemmer ganske bra! klemmer fra meg,til alle dere gravide:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har termin 18.november.

 

Dere vet at det finnes egne terminklubber?

På den oransje hovemenyen på forsiden av BIM står det Terminklubber, klikker man videre er det en terminklubb pr. måned.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir en stor gjeng dette da!

Har regna ut termin ca 29.nov. 4+6 i dag. Dette blir mitt første barn. Foreløpig ikke noe særlig symptomer utenom at jeg er utrolig glad =)

Er litt oppblåst bare, og litt trøttere enn vanlig.

 

Ang det noen sa om at vi er alt for negative, "viss dette går bra" osv.. Er litt sånn selv, men er nesten redd for å være for optimistisk. Er jo så utrolig redd for å bli skuffa.. Og så er det kanskje det at det er litt skummelt å tenke på at det faktisk skal komme en liten baby etterhvert. HJELP!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...